Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hoeksche Waard Actueel Nieuws Koninklijke onderscheidingen
29 april 2013 |

Koninklijke onderscheidingen

​Twee Koninklijke Onderscheidingen in district Hoeksche Waard.

Onderscheiding Hennie van Heteren 600.jpg

 

 

Op vrijdag 26 april jl hebben twee actieve vrijwilligers van het district Hoeksche Waard een Koninklijke Onderscheiding mogen ontvangen. Mevr  Hennie van Heteren- Hofman heeft een onderscheiding ontvangen voor haar werk als coördinator Sociale Hulp van locatie Korendijk.
Zij is al 35 jaar actief als  coördinator van diverse activiteiten van het Rode Kruis zoals   contact-bijeenkomsten, kidsclub de Spetters,  vakantie-speelweek voor kinderen met een beperking, boottocht en Bijzondere Vakanties.
In gemeente Binnenmaas werd dhr Jan Burgler volkomen verrast met een Koninklijke Onderscheiding. Dhr  Burgler  is ook 35 jaar actief voor het Rode Kruis. Hij heeft diverse functies gehad zoals voorzitter van de voormalige afdeling ’s-Gravendeel en oprichter van de winkelavonden. Als bestuurslid van het district dhr Burgler  werd hij ook coördinator van de jaarlijkse boottocht en  het jaarlijkse concert. Ook  was hij  een gecertificeerde O&V er. Momenteel is hij nog steeds coördinator  Sociale Hulp  voor  de boottocht en het concert voor  het district Hoeksche Waard. Ook was dhr Burgler  medeoprichter van de Truckersrit, nog steeds actief bij de Ned Herv kerk en Chr HW Mannenkoor.
Het bestuur van het district Hoeksche Waard  feliciteert beide vrijwilligers met deze onderscheiding.