Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Wat kunt u doen Word vrijwiliger

Word vrijwiliger

Vrijwilliger zijn is dankbaar werk en ontzettend hard nodig. Zonder onze vrijwilligers, inmiddels al meer dan 33.000 mensen, kan het Rode Kruis geen hulpverlening bieden aan de samenleving. Als vrijwilliger bij het Rode Kruis ondersteunt u direct of indirect kwetsbare mensen in uw omgeving. Wij hebben verschillende vrijwilligersfuncties; van EHBO’ers bij evenementen, collectanten en klimaatvoorlichters tot bestuurders, begeleiders bij activiteiten en chauffeurs, voor een projectperiode of voor een langere tijd.

"Als je de mensen ziet lachen en genieten, dan weet je waar je het voor doet."  Suzanne (23 jaar) is vrijwilliger bij het Rode Kruis. Lees haar verhaal

 Dus wilt u iets doen voor een ander en er zelf ook iets van leren? Spreken de activiteiten van het Rode Kruis u aan? Staat u achter onze manier van werken volgens de zeven grondbeginselen? Dan bent u van harte welkom als vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis!

U kunt reageren op een vacature in de actuele vacaturebank van het landelijke Rode Kruis. U kunt zich ook aanmelden bij onze  afdeling via het contactformulier. We nemen dan contact met u op voor een kennismakingsgesprek.