Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Wat kunt u doen Word collectant

Word collectant

 

collectantjes.jpg Floor en Steef collecteren voor Rode Kruis Hilvarenbeek​

​Collecte 2014

Onze afdeling bestaat uit alle kernen in de gemeente Hilvarenbeek : Baarschot, Biest-Houtakker, Esbeek, Diessen, Haghorst en Hlvarenbeek. 

In al deze plaatsen zijn dit jaar weer heel veel vrijwilligers  met de collectebus langs de deur geweest. Met zijn allen hebben ze een opbrengst van
 € 3652,33 weten te realiseren. Dat is minder dan vorig jaar, toen we ook nog mochten collecteren in Hooge en Lage Mierde en Hulsel. (Deze plaatsen behoren nu tot de afdeling Bladel.) Toch zijn we erg tevreden over de hoogte van het bedrag.

De opbrengst komt natuurlijk geheel ten goede aan de projecten in onze afdeling. Welke dat zijn? Ze staan o.a. onder eetprojecten en welfareprojecten op deze website.  Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Loop jij in 2015 ook mee?

Met maar een paar uurtjes tijd kun je als collectant veel betekenen voor het Rode Kruis. Van 14 tot en met 20 juni 2015 gaan in de gemeente Hilvarenbeek tussen de 100 en 150  enthousiaste en gemotiveerde collectanten langs de deuren.  Loop jij ook mee voor onze afdeling? Meld je dan​ aan via het contactformulier. ​Van harte welkom!

Samen collecteren, dubbel zo gezellig

Collecteren wordt nog leuker als je met een vriendin, familielid of buurman loopt. Met zijn tweeën  kun je het dubbele aantal huizen langsgaan en dus meer geld ophalen voor de activiteiten van onze afdeling.

Informatie

Voor informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.