Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Actueel Nieuws Uitslag Rabobankactie ’Hart voor elkaar’ 2014
4 december 2014 |

Uitslag Rabobankactie ’Hart voor elkaar’ 2014

​​​​​​​

Op woensdag 26 november is de uitslag van ‘Hart voor elkaar’ bekend​gemaakt. Rode Kruis Hilvarenbeek mocht het geweldige bedrag van € 2.868,83 mee naar huis nemen. De vreugde was groot bij de aanwezige aanhangers. De koel-vriescombinatie voor het Open Huis komt er! 
Missie geslaagd dus…

Stemronde één

Tussen 22 oktober 11 november konden Rabobankleden voor de eerste keer stemmen. Daarvóór is er intensief campagne gevoerd met posters en flyers, per brief en mail, via de plaatselijke pers en de social media. De moeite bleek niet tevergeefs. In totaal zijn 322 stemmen op het Rode Kruis uitgebracht. Bij een bedrag per stem van (afgerond) € 5,80 leverde dat € 1.868,83 op. Daarmee eindigden we als tiende van 31 deelnemers. Een prachtig resultaat en veel beter dan we hadden durven hopen.

Stemronde twee

Tijdens de ledenvergadering op 26 november waren er nog eens drie bedragen van elk  €1000,-- te verdelen. De aanwezige leden van de Rabobank konden opnieuw hun voorkeur uitspreken. Bij aankomst in de Hercules in Diessen ontvingen ze elk een oranje munt, die ze in de oranje spaarpot van hun favoriete project mochten deponeren. Wederom viel het Rode Kruis in de prijzen.

In het bezit van een envelop en een cheque konden leidster Henny van Helvert en bestuurslid pr en communicatie Alice Otte meer dan tevreden huiswaarts keren.

(Leden van de) Rabobank, bedankt voor de financiële steun én de stemmen!​