Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Actueel Nieuws Stem op 't Kleine Verschil!
8 november 2013 |

Stem op 't Kleine Verschil!

't Kleine Verschil is genomineerd voor een 'Appeltje van Oranje' van het Oranje Fonds. De prijs bestaat uit een bronzen beeldje, gemaakt door prinses Beatrix, en €15.000.--. Dat geld willen we gebruiken om de speelplaats van D’n Deel op te knappen. Dat is hard nodig!Om kans te maken op deze prijs, hebben we heel veel stemmen nodig. Dus stem op ons tussen 29 november en 8 december via de website van het Oranjefonds! 

Waarom moet ’t Kleine Verschil winnen?

*Vrijwilligers van ’t Kleine Verschil gaan de speelplaats van D’n Deel opknappen, zodat er onbezorgd en aangepast gespeeld kan worden. Dat is een duurzame, maar grote investering.
 
*1-op-1 begeleiding voor deze doelgroep is uniek in Nederland. Het succes van ’t Kleine Verschil komt doordat het midden in de maatschappij staat. Dit willen we zo houden. Kinderen uit het dorp komen vaker op bezoek, o.a. door nieuwe materialen. Erg leuk!
 
*Wij doen al jaren wat de overheid nu vraagt: inzet van vrijwilligers (ondersteund door professionals, niet andersom!) en samenwerking tussen maatschappelijke partijen. We zijn hiermee een voorbeeld voor andere dorpen en instellingen. Steun ons om ons te helpen hiermee door te gaan!