Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Actueel Nieuws Rode Kruis Week in Hilvarenbeek van start
14 juni 2016 |

Rode Kruis Week in Hilvarenbeek van start

​​​​

Tienduizenden vrijwilligers gaan tijdens de Rode Kruis Week, van 19 tot en met 25 juni, met een collectebus langs de deuren om steun te vragen voor de regionale hulp van het Rode Kruis.

In alle kernen van de gemeente Hilvarenbeek zal door ruim honderd vrijwilligers worden gecollecteerd.

De opbrengst van de collecte gaat in zijn geheel naar activiteiten in de gemeente Hilvarenbeek.
Denk daarbij aan bijzondere vakanties, die het Rode Kruis organiseert voor senioren en mensen met een beperking in een van de Rode Kruis vakantiehotels, vakantiebungalow in Someren of vakantieschip J. Henry Dunant. Ook andere activiteiten in de gemeente worden hiervan betaald.
Bijvoorbeeld project Het kleine verschil in Haghorst, welfare en recreatieve middagen en eetprojecten in diverse kernen van de gemeente Hilvarenbeek. 

Gedurende de zomermaanden gaan alle medewerkers van de eetprojecten een cursus veilig en hygiënisch werken in de keuken volgen. Doel van de cursus is om in de toekomst aantoonbaar veilig en hygiënisch te werken volgens wettelijke richtlijnen.
De cursus zal worden verzorgd door Hans Worms, docent aan De Rooi Pannen in Tilburg en samen met zijn vrouw eigenaar van Kookgenoten in Hilvarenbeek.

Het Rode Kruis hoopt op uw steun om zowel regionaal als landelijk haar activiteiten te kunnen voortzetten. Geef een bijdrage aan de collectanten !

collectanten_2016.jpg


Artikel delen?