Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Actueel Nieuws Rabobankactie "Hart voor elkaar" 2014
6 oktober 2014 |

Rabobankactie "Hart voor elkaar" 2014

​​​​

Leden van Rabobank Hart van Brabant mogen jaarlijks bepalen hoe een door de bank beschikbaar gesteld bedrag – voor 2014 is dat €150.000,-- -over negentig  organisaties verdeeld wordt. In 2013 heeft Welfare-diner Esbeek van het Rode Kruis met deze actie een prachtige vaatwasser verdiend. Reden genoeg om ook dit jaar mee te doen met Hart voor elkaar.


Project 2014​

Dit jaar probeert onze afdeling van het Rode Kruis via Hart voor elkaar stemmen te verzamelen voor de eetgroep in Hilvarenbeek. De vrijwilligsters van dit project hebben dringend behoefte aan een grotere koel/vriescombinatie om in het Open Huis gerechten koel en hygiënisch op te bergen. In de zomer kunnen ze als nagerecht dan ook eens een lekker ijsje serveren aan de deelnemers.

Tijdpad

22 oktober  De leden van Rabobank Hart van Brabant ontvangen een stemcode.

22 oktober t/m 12 november  De leden kunnen stemmen op hun favoriete projecten.

26 november De leden van kieskring Hilvarenbeek kunnen tijdens de ledenbijeenkomst in Hercules, Diessen, nogmaals stemmen om drie keer €1000,-- te verdelen. Daar wordt ook de uitslag van de eerste stemronde bekendgemaakt.

Actie

Door het uitdelen van flyers en het verspreiden van berichten via e-mail, plaatselijke en social media proberen we bekendheid te geven aan ons project om daarmee zoveel mogelijk stemmen te winnen.

Voor meer informatie zie www.rabobank.nl/hartvanbrabant

Hart voor elkaar Rabobank klein formaat.jpg