Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Actueel Nieuws Kerstdiner belooft wederom succes te worden
12 december 2014 |

Kerstdiner belooft wederom succes te worden

Onze vrijwilligers van de kookpunten in Diessen, Esbeek en Hilvarenbeek hebben ook dit jaar weer  het  kerstdiner op de planning staan.
De voorbereidingen zijn in volle gang. Dinsdag
  16 december zullen ze alles in het werk stellen om  hun gasten  te verblijden met een uitgebreid ​driegangenmenu. Natuurlijk zal de ambiance extra feestelijk zijn omdat  de zalen en de tafels worden aangekleed in een mooie kerstsfeer.
Wijnkoperij Van Lieverlee uit Hilvarenbeek maakt het feest compleet met een heerlijk glas wijn voor alle kerstdiners in onze gemeente.

Het huiskamerproject in Diessen mag  hiernaast nog eens rekenen op de steun van een drietal ondernemers uit onze gemeente.


In de Brouwerij in Baarschot, Herberg Sint Petrus en Gasterij De Gelegenheid, beide in Hilvarenbeek, nemen elk een van de gangen van het menu voor hun rekening. Het bestuur en de vrijwilligers zijn dankbaar voor deze gulle bijdrage.

4 logo's.jpg

 

Het belooft dus wederom een geslaagde dag te worden. Rode Kruis Hilvarenbeek wenst haar vrijwilligers en gasten een gezellig samenzijn, hele prettige kerstdagen en een voorspoedig 2015.​

fijne-feestdagen.gif