Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Actueel Nieuws Ine Rosch stelt zich voor
21 september 2015 |

Ine Rosch stelt zich voor

Vanaf 1 september 2015 ben ik bestuurslid van het Rode Kruis afdeling Hilvarenbeek  met als taak PR en Communicatie. ​Na vele jaren als beleidsmedewerker PR en Communicatie gewerk​t te hebben en recent een opleiding gevolgd te hebben als mediator wilde ik me inzetten als vrijwilliger.


Na een bezoek aan Contour/De Twern werd mij duidelijk hoeveel behoefte er aan vrijwilligers is. Ik heb gekozen voor bestuurslid van het Rode Kruis afdeling Hilvarenbeek. Ze zochten een bestuurslid PR en Communicatie en dat past bij mij.
Ik koos voor het Rode Kruis omdat ik die ervaar als een solide, eerlijke vereniging die zowel nationaal als internationaal samen met vele vrijwilligers goed werk doet.

De afdeling Hilvarenbeek is actief op allerlei gebied. Zoals bijvoorbeeld de welfare bijeenkomsten, de koffie ochtenden, de eetprojecten, de huiskamer projecten, de vakantieweek en het begeleiden van jongeren in Het kleine verschil.

Veel meer dan ik vooraf wist. Ik koos voor de afdeling Hilvarenbeek omdat daar mijn hart ligt. Ik, mijn man en kinderen en ook mijn voorouders, zijn hier geboren en getogen en de meeste familieleden wonen in en om Hilvarenbeek. Ik wil graag helpen om de inwoners, jong en oud en de vrijwilligers bij elkaar te brengen.

De komende tijd probeer ik alle projecten te bezoeken zodat ik met iedereen kan kennis maken.

​​

​Ine Rosch-Hoosemans​