Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Actueel Nieuws Het GROTE DANK JULLIE WEL CONCERT
1 december 2015 |

Het GROTE DANK JULLIE WEL CONCERT

​​​​

Gratis voor alle vrijwilligers van het Rode Kruis die zich belangeloos inzetten voor mensen die gevlucht zijn op zoek naar 'Leven' willen Stichting KEPLR en het Nederlandse Rode Kruis, afdeling De Langstraat een DANK JULLIE WEL laten horen en zien. Een Classic Rock Concert verzorgt door KEPLR Classic Rock Project, met support act en gastartiesten.

 

Het Rode Kruis deed een oproep op en meer dan 6.000 nieuwe vrijwilligers stonden klaar om te helpen. Om elke vluchteling een plaats te geven waar hij of zij kan bijkomen van een barre tocht.

Vrijwilligers: waar doen ze het voor? Gewoon uit een innerlijke drang. Omdat ze vinden dat het moet. Omdat het ze gevraagd wordt. Soms zonder veel reflectie. Gewoon je naaste helpen.

15 januari 2016 aanvang 19.30 uur in sociaal cultureel centrum Den Bolder  te Waspik (NB).​ 


Het concert is voor alle Rode Kruis vrijwilligers gratis, inclusief de CD van KEPLR!​ 

Wie als 'Maatje' wil komen koopt een kaartje (15 Euro) en krijgt na afloop de CD mee.

Wie een Rode Kruis Vrijwilliger wil bedanken koopt twee kaartjes! Samen naar een prachtig concert als DANK JE WEL dat je vrijwilliger bent en je inzet voor mensen die gevlucht zijn.

De netto opbrengst van deze landelijke actie gaat naar de afdeling De Langstraat van het Nederlandse Rode Kruis. De opbrengst komt ten goede aan hun werk voor mensen die gevlucht zijn voor oorlog en geweld en die in de regio worden opgevangen.

Meer informatie >

rock-concert.jpg