Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek Actueel Nieuws Wie wordt Brabander van het jaar? Jij mag het zeggen!
2 december 2015 |

Wie wordt Brabander van het jaar? Jij mag het zeggen!

​​De kandidaten voor de titel Brabander van het jaar 2015 zijn bekend. Maar wie gaat er met de titel vandoor? Dat bepaal jij, want van ​1 tot en met 11 december mag je stemmen op jouw favoriete kandidaat.​

Voor het Rode Kruis afdeling Hilvarenbeek en voor een groot aantal inwoners van Esbeek en alle dorpen van Hilvarenbeek is de favoriete kandidaat voor Brabander van het jaar 2015 Chris Way.


Chris Way Brabander van het jaar.jpg

Chris Way kookt voor "haar" mensen

In oktober werd zij, op verzoek van haar collega's, genomineerd door Omroep Brabant. Er werd een filmpje gemaakt over haar en het project in Esbeek. Op Omroep Brabant is het filmpje nog steeds te zien. Kijk op: www.omroepbrabant.nl/brabander van het jaar.

Kijken! Het is de moeite waard.

Chris wordt zo omschreven :

"Chris Way is e​en super vrijwilliger. Al zo'n 30 jaar helpt ze het Rode Kruis. Ze collecteert, organiseert tripjes en vakanties en zorgt iedere week voor een warme maaltijd voor mensen die niet alleen willen eten. Ze doet de boodschappen en bereidt met een heel team een 3-gangen menu. Daarna zorgt Chris voor een gezellige middag door met de mensen te kaarten of te handwerken. "

Dus stem op Chris en stuur een mail met haar naam een korte motivatie waarom jij op haar stemt naar:  brabandervanhetjaar@omroepbrabant.nl.

DOEN ! Ze verdient het!​