Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hengelo Wat kunt u doen

Wat kunt u doen

Word nu ook collectevrijwilliger!
Word vrijwilliger bij het Rode Kruis Hengelo en help !

Collecteren​

Tijdens de collecteweek heeft het Rode Kruis de mogelijkheid om langs de deuren te gaan in heel Nederland om een gift op te halen voor de goede doelen waar het Rode Kruis zich voor inzet.
De nationale collecteweek van het Rode Kruis vindt in 2015 plaats van 14 tot en met 20 juni. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken! Je kunt zelf aangeven waar je graag wilt collecteren, bijvoorbeeld bij jou in de buurt. Met slechts een paar uurtjes van je tijd lever je al een belangrijke bijdrage aan ons werk. Met een vriend, vriendin of familielid is het niet alleen gezellig, samen haal je nog meer op! Alle opbrengsten zijn direct voor de lokale activiteiten van het Nederlandse Rode Kruis.
Vul hiernaast je postcode in en meld je vast aan voor collecteren in uw buurt of neem contact op met Marion Prinsen, tel: 06-11310493.  

Vrijwilliger

Vrijwilliger zijn is dankbaar werk en ontzettend hard nodig. Zonder onze vrijwilligers, inmiddels al meer dan 35.000 mensen, kan het Rode Kruis geen hulpverlening bieden aan de samenleving. Als vrijwilliger bij het Rode Kruis ondersteunt u direct of indirect kwetsbare mensen in uw omgeving. Wij hebben verschillende vrijwilligersfuncties; van EHBO’ers bij evenementen, collectanten en klimaatvoorlichters tot bestuurders, begeleiders bij activiteiten en chauffeurs, voor een projectperiode of voor een langere tijd.
Word ook vrijwilliger