Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hellendoorn-Nijverdal Actueel Nieuws Ouderenbusreis 2014
15 december 2014 |

Ouderenbusreis 2014

​Afgelopen zaterdag 13 december 2014 vond de jaarlijkse ouderenbusreis van onze afdeling Hellendoorn-Nijverdal van het Rode Kruis plaats. Met het opgehaalde collectegeld tijdens onze jaarlijkse collecteweek in juni zijn we met 28 gasten uit de gemeente Hellendoorn en 25 begeleiders naar de kerstmarkt in Oberhausen geweest.

's Ochtends werd er verzameld in Hellendoorn waar we per luxe touringcar naar Oberhausen werden gebracht. Hier aangekomen werden bijna alle gasten in een rolstoel  naar de kerstmarkt begeleidt waar we genoten van de kramen met mooie kerstspullen, lekkernijen en heerlijke glühwein.
In het prachtig versierde overdekte winkelcentrum aldaar kon men lekker opwarmen en de ontvangen lunchpakketjes nuttigen.

 

Aan het einde van de middag zijn we huiswaarts gereden waar we onderweg hebben genoten van gezellige kerstmuziek.

Menig gast en begeleider maakte van de terugreis gebruik om de ogen even te sluiten en zich op te laden voor uitgebreid buffet bij Restaurant de Kroon in Hellendoorn.

De gasten hebben zichtbaar genoten van deze dag en we hopen ook  volgend jaar de busreis weer te kunnen organiseren.
Deze dag voor ouderen is een van de activiteiten, die worden betaald uit de opbrengst van de jaarlijkse Rode Kruiscollecte in juni.