Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Heiloo

Rode Kruis afdeling Heiloo

Voor EHBO cursus of herhalingslessen klik dan even op

"Dit doen we" en kijk bij EHBO Opleiding en cursus.

Al enkele jaren verzorgen wij voor de gemeente Heiloo de "Burger AED cursussen en herhalingslessen" en sinds 2016 ook het oproepsysteem voor de herhalingslessen in samenwerking met Hartslag.nu. 

Ook voor bedrijven is het mogelijk cursussen te verzorgen.

En voor de Sociale Contacten klikt u even op Sociale Hulp

Bij "Contact" vindt u onze telefoonnummers.

In juli en augustus zijn enkelen van ons met vakantie daarom is het gebouw aan Het Zevenhuizen op de woensdagmorgen gesloten.

Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten.​​ Onze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.

EHBO Heiloo

​Organiseert u een evenement en is daar bij EHBO vereist dan kunt u deze hieronder aanvragen door gebruik te maken van het aanvraagformulier. Om ons de gelegenheid te geven een en ander te organiseren vragen wij uw aanvraag graag 6 weken voor de uitvoeringsdatum naar ons te sturen.
< augustus 2017 >
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
 31 
 1 
 2 
 3 
 4 
  AV Trias 2e Avondinstuif
 5 
 6 
 7 
 8 
 9 
 10 
 11 
 12 
 13 
 14 
 15 
 16 
 17 
 18 
  AV Trias 3e Avondinstuif
 19 
 20 
 21 
 22 
 23 
 24 
 25 
 26 
 27 
 28 
 29 
 30 
 31 
 1 
 2 
 3 

Activiteiten

Veel mensen kennen het Rode Kruis door de internationale hulpverlening en van hulp bij nationale rampen… maar we doen veel meer. Wist u dat in Nederland slechts één op de 30 personen (3,2%) beschikt over Eerste Hulp vaardigheden? Vergroot uw kennis over Eerste Hulp!

In de spotlights

 

 

Grote zorgen om Jemen: cholera-epidemie eist vele levenshttp://afdeling.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Cholera-epidemie-in-Jemen-eist-levens.aspx2017-06-26T22:00:00ZGrote zorgen om Jemen: cholera-epidemie eist vele levens
"Met delen van explosieven in hun lichaam komen ze het ziekenhuis binnen"http://afdeling.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Guido-werkt-in-Mosul-Met-delen-van-explosieven-in-hun-lichaam-komen-ze-het-ziekenhuis-binnen.aspx2017-06-22T22:00:00Z"Met delen van explosieven in hun lichaam komen ze het ziekenhuis binnen"
Onderzoek: door inzet Rode Kruis tienduizend extra Ebola-gevallen voorkomenhttp://afdeling.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Onderzoek-door-inzet-Rode-Kruis-tienduizend-extra-Ebola-gevallen-voorkomen.aspx2017-06-21T22:00:00ZOnderzoek: door inzet Rode Kruis tienduizend extra Ebola-gevallen voorkomen

Kan jij helpen?

Help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer