Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Heerenveen Dit zijn we Over ons

Over ons

Van de voorzitter
 
Welkom op de nieuwe site van afdeling de Brug.  

De afdelingen Gaasterland/Sloten, Lemsterland, Ameland en Heerenveen zijn enkele jaren zoekende geweest naar nieuwe bestuursleden. Helaas heeft deze werfactie geen resultaat opgeleverd. Het districtsbestuur Fryslân heeft  om deze reden dan ook besloten om de 4 genoemde afdelingen samen te voegen. Deze 4 afdelingen samen worden sinds 1 januari 2011 afdeling ´de Brug´ genoemd.

De bestuurlijke verantwoordelijkheden die een afdeling met zich meebrengt vallen onder het districtsbestuur Fryslân. Op deze manier  kunnen de lopende Rode Kruis activiteiten binnen de afdeling ´de Brug´worden voortgezet.

Vanuit het nieuwe kantoor wat gevestigd is op de  James Wattstraat 4 in Leeuwarden zal het districtsbestuur er met een frisse kijk op toezien dat de lopende Rode Kruis activiteiten voortgezet zullen worden. Daarnaast zullen er ook nieuwe activiteiten opgezet worden.  De Noodhulpverlening zal hierin een grote rol gaan spelen.

Om de afdeling ‘de Brug’ positief op de kaart te zetten door middel van het organiseren van verschillende activiteiten zijn er ambitieuze vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor het Nederlandse Rode Kruis.

Via deze site zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen ´de Brug´.

!cid_268969D805BA4467BFEEF878FC209C89@GebruikerPC.jpg
Het Nederlandse Rode Kruis
Vestigingsgebouw voor opleidingen te Heerenveen
Commandeurstraat 17
8442 AT  Heerenveen

Tel. ​0513-683922
Website: www.rodekruis.nl/heerenveen

Secratariaat
Terpweg 14
8747 NT  WONS​

Tevens secretariaat van District Fryslân.