Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hattem-Wapenveld Actueel Nieuws Continu EHBO Cursus mogelijkheid
1 maart 2014 |

Continu EHBO Cursus mogelijkheid

HATTEM - Het hele jaar door start Rode Kruis Hattem-Wapenveld een nieuwe opleiding Eerste Hulp Bij Ongelukken voor iedereen die wil weten wat hij of zij moet doen bij grote of kleine ongelukken thuis, onderweg of op het werk.

 
In de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: reanimatie (inclusief bediening AED), flauwte en bewusteloosheid, kneuzingen en botbreuken, kleine ongevallen zoals splinters, teken en bloedneuzen, brandwonden.
 
De kosten bedragen 180 euro per deelnemer (onder voorbehoud van voldoende cursisten). Dit is inclusief een EHBO boekje wat in eigendom wordt verstrekt, examenkosten, cursusmateriaal en koffie / thee op de cursusavonden.
 
LET OP! Sommige zorgverzekeraars vergoeden EHBO cursussen geheel of gedeeltelijk. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar of klik op de volgende hyperlink: http://www.iedereenehbo.nl/verzekeraars-vergoeden-ehbo.html
 
De 11 lessen & een het examen zijn op donderdagavond (19.15 – 21.45) en starten in maart en oktober van elk jaar.
De lessen worden in groepen van maximaal 12 cursisten gegeven door een ervaren en gecertificeerde instructeur in het Rode Kruis gebouw aan de Van Galenstraat te Hattem.
 
Indien u zich na de cursus nog minimaal vier jaar inzet al vrijwilliger voor het Rode Kruis bestaat er de mogelijkheid het cursusgeld terug te krijgen (neem contact op voor meer informatie)!
  
Voor meer informatie of aanmelding: ehbocursusrodekruishattem@gmail.com