Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hattem-Wapenveld

Rode Kruis Afdeling Hattem-Wapenveld

​​Rode Kruis afdeling Hattem-Wapenveld is een gezonde en actieve afdeling van het Nederlandse Rode Kruis. We zoeken een planner en accountmanager evenementenhulpverlening. En een coördinator EHBO-oploeidingen. En ​​chauffeurs. Mail of bel ons!  

​Afdeling Hattem-Wapenveld
Van Galenstraat 40
8051 VC HATTEM
06-30516770

info@rodekruishattemwapenveld.nl

Dit doen we

De kerntaak van Rode Kruis afdeling Hattem-Wapenveld is evenementenhulp. Bij alle evenementen in Hattem en Wapenveld is het voor de organisator verplicht om de EHBO te regelen. Wij doen dat met veel plezier gemiddeld 40 keer per jaar.

Vacatures

Onze 60 vrijwilligers en bijna 100 collectanten doen hun werk met veel plezier. Activiteiten worden gecoördineerd om ook gestructureerd te werken. We hebben op dit moment meerdere vacatures.

Actueel

in de spotlight van het Rode Kruis

 

 

Grote zorgen om Jemen: cholera-epidemie eist vele levenshttp://afdeling.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Cholera-epidemie-in-Jemen-eist-levens.aspx2017-06-26T22:00:00ZGrote zorgen om Jemen: cholera-epidemie eist vele levens
"Met delen van explosieven in hun lichaam komen ze het ziekenhuis binnen"http://afdeling.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Guido-werkt-in-Mosul-Met-delen-van-explosieven-in-hun-lichaam-komen-ze-het-ziekenhuis-binnen.aspx2017-06-22T22:00:00Z"Met delen van explosieven in hun lichaam komen ze het ziekenhuis binnen"
Onderzoek: door inzet Rode Kruis tienduizend extra Ebola-gevallen voorkomenhttp://afdeling.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Onderzoek-door-inzet-Rode-Kruis-tienduizend-extra-Ebola-gevallen-voorkomen.aspx2017-06-21T22:00:00ZOnderzoek: door inzet Rode Kruis tienduizend extra Ebola-gevallen voorkomen

Iedereen kan helpen

Hoe helpt u?

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Word collectant

Al met een paar uurtjes tijd kun jij iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant!Lees meer