Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlemmermeer Wat kunt u doen 3FM Serious Request

3FM Serious Request

Doe mee aan 3FM Serious Request 2014
Wil jij zelf of met een club mensen geld ophalen voor de stille ramp van 3FM Serious Request 2014?

Doe mee aan 3FM Serious Request 2014
Ook dit jaar heeft het Rode Kruis weer een stille ramp gekozen, waarvoor met 3fM Serious Request geld wordt ingezameld. Eind dit jaar staat het Glazen Huis op de Haarlemse Grote Markt, waar de drie dj’s aandacht te vragen voor het thema van dit jaar: meisjes en vrouwen die in conflictgebieden slachtoffer zijn van seksueel geweld. Een ramp met verstrekkende gevolgen.

Creëer je actiepagina
Wil jij zelf of met een club mensen geld ophalen voor deze stille ramp van 3FM Serious Request 2014? Dat kan heel eenvoudig. Ga naar de Kom in Actie-site, creëer je eigen pagina en kom in actie!
Aandacht en gemak
Via jouw actiepagina kunnen mensen gemakkelijk doneren, zie jij precies hoeveel geld je al hebt opgehaald en zorgt het Rode Kruis voor de financiële afhandeling. Ook vergroot je de kans dat een 3FM een verslaggever jouw kant op komt en aandacht aan jouw actie besteedt. Leuk en natuurlijk goed voor dat waar het allemaal om te doen is, de opbrengst.

Actietips
Organiseer een sponsorloop, ga breien, bak pannenkoeken, zamel flessen in of bedenk een andere mooie actie. Inspiratie en actietips vind je hier. Actietips: http://seriousrequest.3fm.nl/kominactie/voorbeelden
Ga naar Kom in Actie
http://seriousrequest.3fm.nl/kominactie