Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlemmermeer Actueel Nieuws Promotievrijwilligers voor 3FM Serious Request 2014!
14 augustus 2014 |

Promotievrijwilligers voor 3FM Serious Request 2014!

​Krijg jij ook elk jaar veel energie van 3FM Serious Request? En vind je het leuk om andere mensen hier enthousiast voor te maken? Dan kun jij ons helpen! Meld je aan als promotievrijwilliger!
Een promotievrijwilliger motiveert en enthousiasmeert mensen om in actie te komen voor 3FM Serious Request . En het werkt, elk jaar komen er meer mensen in actie en worden meer presentaties aangevraagd.

Wat ga je doen?

Als promotievrijwilliger geef je presentaties over 3FM Serious Request op scholen, bij bedrijven in jouw omgeving.
Naast promotie kun je ook actief mee gaan werven om zo nog meer scholen, bedrijven en verenigingen te laten meedoen.
Wat houdt een presentatie in?
Tijdens de presentatie geef je uitleg over 3FM Serious Request, informatie over het Rode Kruis en licht je de stille ramp van 2014 toe. Het kan voor komen dat je brainstormsessies begeleidt waarin de groep zijn creatieve ideeën voor acties kan spuien en maak je samen met hen een plan van aanpak.

Hoeveel tijd besteed je aan het geven van presentaties?

De inhoud en duur van één presentatie is afhankelijk van de tijd die beschikbaar wordt gesteld door de scholen, bedrijven en verenigingen. Normaal gesproken is dit niet meer dan een 60 minuten. De eerste presentaties gaan vanaf september 2014 van start en stoppen in de actieweek van 18-24 december 2014. Een overzichtelijk project van 4 maanden dus! We houden rekening met je woonplaats, agenda en dus je beschikbaarheid. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je per week ingezet wil/kan worden.

Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team promotievrijwilligers waarmee je samenwerkt aan het grootste multimediale evenement van Europa!
Je ontvangt een presentatietraining om je presentatievaardigheden bij te brengen. Daarnaast krijg je een thematraining . Hierin krijg je uitleg over het thema, krijg je een briefing over het Rode Kruis en krijg je inzicht in de inhoud van de presentatie.

Aanmelden?

Kom jij het team van promotievrijwilligers versterken voor 3FM Serious Request 2014? Let op je moet wel 20 jaar of ouder zijn.
Heb je nog vragen mail naar 3FM@redcross.nl
Aanmelden kan via deze link
Laat het ons dan voor 20 maart weten via deze link.

MELD JE AAN VIA DEZE LINK EN BINNEN 5 WERKDAGEN WORDT ER CONTACT MET JE OPGENOMEN