Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlemmermeer Actueel Nieuws Nieuwjaarsbijeenkomst Nieuw Vennep 2014
16 januari 2014 |

Nieuwjaarsbijeenkomst Nieuw Vennep 2014

Start van een nieuw jaar.
Op woensdag 15 januari kwamen bijna honderd senioren enthousiast naar de nieuwjaarsbijeenkomst van de afdeling Haarlemmermeer Zuid in Nieuw Vennep.
Diverse senioren werden opgehaald. Het was nog even passen en meten, want één van de trouwe chauffeurs viel onverwacht - om een zeer plausibele reden - uit.
Het was een drukte van jewelste, maar een gezellige drukte. Iedereen was weer blij elkaar te zien en bracht van harte de beste wensen over aan degenen die hen na staan.
Ook werd nog even de laatste periode belicht. Zo van: “Wat heb jij met de kerst gedaan en met Oud en Nieuw?”. De één had de feestdagen in de familiekring gevierd, de ander bij vrienden en weer een ander thuis.
Er viel dus weer veel te delen.
De vrijwilligers waren - zoals altijd - in een uitstekend humeur, zodat zij op de gezichten van de senioren regelmatig een glimlach toverden.  De senioren werden voorzien van koffie, thee, soezen, koekjes, een drankje en diverse hapjes. Cafetaria Ridderhof uit Nieuw Vennep leverde gratis driehonderd bitterballen af, wat een mooie blijk is van medemenselijkheid. Hulde aan dergelijke ondernemers. Het samenspel tussen de vrijwilligers is ook mooi om te zien. Iedereen zet zich met verve belangeloos in zonder daarbij een ander in de wielen te rijden. Ik ben trots op al mijn collega’s. Nadat de loterij was geweest, ging iedereen voldaan en tevreden naar huis.
Ingrid de Vries
coördinator Haarlemmermeer Zuid​.