Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlemmermeer Actueel Nieuws Boottocht vrijwilligers 2011
3 juli 2011 |

Boottocht vrijwilligers 2011

BOOTTOCHT VOOR DE VRIJWILLIGERS EEN GROOT FEEST!

 
Wat was het een geweldige dag, afgelopen zondag 26 juni. Het weer was niet zo mooi als voorspeld, maar in de loop van de middag klaarde het op en scheen de zon volop. Alle vrijwilligers met hun introducé vonden snel een plaats aan boord en na korte tijd was ook het buitendek overvol.
We werden onthaald met koffie en gebak, en even later kwamen de drankjes op tafel. Er werd  veel gedronken want het was erg warm, er kwamen bitterballen en hapjes langs en iedereen had het reuze naar de zin. Iedereen was gezellig in gesprek natuurlijk veelal over activiteiten die waren geweest en nog gaan komen. De bemanning deed z’n uiterste best om alles netjes rond te brengen en dat was met zo’n 160 mensen best een hele klus, maar dat lukte prima.
Ook de tocht was prachtig. Dit keer kon ik echt zien waar we waren en genieten van de mooie molens en vogels en zeilboten op het water. Daar was vorige keren als vrijwilliger bij de boottochten van Hoofddorp en Haarlemmermeer Zuid niet al te veel tijd voor. Onderweg heeft de bemanning nog een boot vlotgetrokken wat ook leuk was om te zien. Het sluitstuk van de avond was een geweldig buffet met prachtig opgemaakte salades en een warm buffet.
 
Het zag er geweldig uit en het smaakte ook zo. Kortom, toen de boot om 8uur  aanlegde keken alle vrijwilligers en hun aanhang terug op een prachtige dag.

 Boottocht voor Rode Kruis vrijwilligers