Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlem Dit doen we Sociale Hulp Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt

​​​Verblijven op het landgoed van een luxe herenhuis van 200 jaar oud. Hotel IJsselvliedt ademt luxe, sfeer en geschiedenis en ligt in Wezep in het noordelijk deel van de Veluwe. Op het landgoed kunt u genieten van tuinen, visvijvers en bossen en ziet u de naburige boerderijen liggen. Bij aankomst in het hotel in de Veluwse bossen proeft u direct de vakantiesfeer.​

​​ijsselvliedt.jpg

Verblijven op het landgoed van een luxe herenhuis van 200 jaar oud. Hotel IJsselvliedt ademt luxe, sfeer en geschiedenis en ligt in Wezep in het noordelijk deel van de Veluwe. Op het landgoed kunt u genieten van tuinen, visvijvers en bossen en ziet u de naburige boerderijen liggen. Bij aankomst in het hotel in de Veluwse bossen proeft u direct de vakantiesfeer.

Vanuit het hotel kunt u mee op verschillende excursies naar bezienswaardigheden in de omgeving. In Zwolle kunt u bijv. een bezoek brengen aan het museum De Fundatie of de grootste boekhandel in Broerenkerk. De Hanzensteden Elburg, Kampen en Hattem zijn zeker ook een bezoek waard of waant u zich in Venetië tijdens een boottochtje in Giethoorn. U bepaalt zelf of u mee gaat op pad of dat u liever in de buurt van het hotel blijft, waar u zich geen moment zult vervelen. U kunt heerlijk een stukje fietsen met de elektrische duofiets of met de tandem, een kijkje nemen bij de boer of heerlijk ontspannen onder de handen van de schoonheidsspecialiste. 
​Ook zwemmen in het 32 graden bad in Genemuiden is een mogelijkheid. 

Faciliteiten
Het monumentale herenhuis heeft ruimte voor 35 gasten. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben elk een eigen badkamer. Er zijn 5 eenpersoonskamers en 15 tweepersoonskamers. Daarnaast beschikt het hotel over een restaurant, monumentale huiselijke salon, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, sauna en zonnebank, oranjerie, prieel, duofietsen en een kano. Er is tevens toegang tot internet. Het hotel beschikt over 2 busjes die rolstoelen en bedden kunnen vervoeren.

Ook dit jaar kunt u zelf kunt bepalen in welke week u op vakantie gaat. Uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid. U kunt contact opnemen met uw Rode Kruis afdeling en uw voorkeur doorgeven. Wij zullen met het hotel overleggen of er nog plaats is in uw voorkeursweek. De vakantieweek in de IJsselvliedt is van maandag t/m zaterdag. Ook zijn er weken ingepland met een speciaal thema, denk hierbij aan een gezinsweek, de Indische en Molukse weken, een vakantieweek voor leeftijdsgenoten of juist de Kerstweek. Vraag hiernaar bij uw Rode Kruis afdeling.

De prijzen variëren van € 600  in januari tot € 725 in mei t/m september. Het vervoer naar Hotel IJsselvliedt en weer naar huis dient u zelf te regelen.
​​