Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlem Dit doen we Sociale Hulp Hotel de Valkenberg Rheden

Hotel de Valkenberg Rheden

​​​​Hotel De Valkenberg is een idyllisch landhuis op de heuvelrand van de Oost-Veluwezoom in Gelderland. Middenin een bosrijke omgeving biedt het hotel een weids uitzicht over de IJssel en Rheden. Alle seizoenen kunt u hier eindeloos genieten van de omgeving. ​

​​De Valkenberg ligt aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom; met ruim 5.000 hectare een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland. Rheden is een groot dorp, met leuke winkels, een schaapskudde en een natuurbezoekerscentrum. In een van de naburige stadjes kunt u ook terecht voor een terrasje, een middag winkelen of een museumbezoek.

Vanuit De Valkenberg kunt u mee op verschillende excursies naar beziens-waardigheden in de omgeving. U mag zelf bepalen of u mee op pad gaat of dat u liever in het landhuis blijft. Daar kunt u genieten van het extra verwarmde therapeutische zwembad of lekker een stukje fietsten op de speciale duofiets. 
Een wandeling naar het rosarium, de moestuin of heerlijk op het terras toeven hoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Faciliteiten

Het Landhuis heeft ruimte voor 41 gasten. De tweepersoons kamers zijn voorzien van alle zorggemakken. Verder vindt u er een restaurant, salon, bar, kapsalon, recreatiezaal, serre met groot terras, theehuis, mogelijkheid tot internet en elektrische en duofietsen.               

Een bijzondere faciliteit is het extra verwarmde (32 graden) therapeutisch zwembad.

Ook dit jaar kunt u zelf bepalen in welke week u op vakantie gaat. Uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid. U kunt contact opnemen met uw Rode Kruisafdeling en uw voorkeur doorgeven. Wij zullen met het hotel overleggen of er nog plaats is in uw voorkeursweek. De vakantieweek in De Valkenberg is van maandag t/m vrijdag. Ook zijn er speciale weken ingepland met een speciaal thema, denk hierbij aan de Vitaliteitsweek, de Indische week, een week voor deelnemers met een meervoudige handicap of juist voor Psycho-Geriatrische deelnemers. Vraag hiernaar bij uw Rode Kruisafdeling.

Prijs op aanvraag