Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlem Actueel Nieuws Collectanten gezocht
11 mei 2017 |

Collectanten gezocht

​​Al met een paar uurtjes tijd kun jij iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant. Tijdens de Rode Kruis Week, van 18 tot en met 24 juni 2017, gaan duizenden enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers langs de deuren voor het Rode Kruis. Pak de collectebus en loop mee!

Loop je mee?

We collecteren voor onze lokale activiteiten in Haarlem en Omstreken. We zijn onder meer actief op het gebied van noodhulp bij rampen, burgerhulp, het bevorderen van zelfredzaamheid, op het gebied van evenementenhulp en EHBO.

Als collectant kun je iets betekenen voor mensen die onze hulp hard nodig hebben. Meld je aan door hier te klikken! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk met jou contact op.

Samen collecteren, dubbel zo gezellig!

Collecteren wordt nog leuker als je met een vriendin, familielid of buurman loopt. Samen kan je dubbel zoveel huizen langsgaan en dus meer geld ophalen voor de lokale activiteiten van het Rode Kruis Haarlem e.o.


Collectecoördinator worden?

Heb je meer tijd? Het Rode Kruis Haarlem e.o. is ook nog op zoek naar wijk coördinatoren in diverse postcodes. Voor meer informatie en/of aanmelden stuur je een e-mail naar info@rodekruishaarlem.nl of je belt naar telefoonnummer 023 - 5411612.
 Artikel delen?