Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Groningen Dit zijn we Routebeschrijving

Routebeschrijving

Adres Rode Kruis gebouw
Het adres van het Rode Kruis gebouw is Atoomweg 2B, 9743 AK te Groningen.
 
Routebeschrijving
Hier volgen een aantal routebeschrijvingen vanuit verschillende richtingen naar het Rode Kruis gebouw .
 
Vanaf CS Groningen
Afstand 1,9 km. U heeft het station aan de rugzijde en gaat vanaf het CS linksaf op de Stationsweg de weg vervolgen op de Emmasingel en de Eeldersingel. Sla rechtsaf over de Eendrachtsbrug en ga meteen linksaf de Eendrachtskade noordzijde op. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de  Aweg, deze gaat over in het Hoendiep. Rijdt over het spoor en neem op de rotonde de tweede afslag richting Hoendiep. Daarna neemt u de eerste afslag rechts.

Vanaf Hoogkerk de Vierverlatenweg
Vanaf Hoogkerk komt u van de Vierverlatenweg. Deze weg gaat bij de rotonde over in de weg genaamd Hoendiep. Blijft u deze weg volgen tot aan de afslag vóór de McDonalds. Neem de afslag naar links voor de McDonalds vestiging,

Autoweg N370/ Zuidhorn/Bedum
Neem de afslag na de Q8 bezinepomp richting Hoendiep/Centrum. Ga op de rotonde rechtsaf. Daarna de eerste afslag rechts.
 
Autoweg N370/ vanaf de A7
neem de afslag Hoendiep/ Centrum, neem de eerste afslag op de ovale rotonde, rijdt door tot de volgende rotonde en neem de derde afslag richting Hoendiep. Daarna de eerste afslag rechts.
Dit is de Atoomweg.
  • Aan uw rechterzijde staat McDonalds, aan uw linkerkant een gekleurd gebouw waarin het Rode Kruis gebouw gevestigd is.
  • Vervolgens neemt u de eerste afslag/oprit naar links, u komt op de parkeerplaats van het Rode Kruis en andere bedrijven, aan de zijkant is de ingang naar de Rode Kruis huisvesting.

Routebeschrijvingen via internet
Ook kunt u nog nauwkeurige en andere routebeschrijvingen vinden op onder andere http://www.worldmapfinder.com/, vanaf deze site heb ik via "Bing maps" de informatie voor de hierboven beschreven routebeschrijving gevonden.