Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Groningen Dit doen we Sociale Hulp Fonds Aangepaste Vakanties

Fonds Aangepaste Vakanties

Voor sommige mensen is het leven een aaneenschakeling van treffers en geluk, voor hen is het Fonds Aangepaste Vakanties duidelijk niet opgezet.

Veel mensen verkeren niet in de gelukkige omstandigheden dat ze zonder enige hulp door het leven kunnen.
Gelukkig hebben velen van hen echter wel goede relaties om hen heen en verder ontbreekt het deze groep mensen niet aan voldoende financiële middelen om er eens uit te gaan.
Ook voor hen is het Fonds Aangepaste Vakanties helaas niet bedoeld (evt. uitzonderingen daargelaten, dit ter beoordeling door de hiervoor ingestelde commissie).
 
Het moge duidelijk zijn dat het Fonds Aangepaste Vakanties speciaal is opgezet voor mensen met een lichamelijke beperking die wegens omstandigheden van financiële aard niet op vakantie kunnen. Zij kunnen een aanvraag indienen voor financiële ondersteuning bij het district Groningen. Een speciaal ingestelde, onafhankelijke commissie bepaald of uw aanvraag wordt gehonoreerd.
 
Wilt u meer weten? Bel voor meer informatie met 050-5751999 of stuurt u s.v.p. een email naar groningen@redcross.nl o.v.v. Fonds Aangepaste Vakanties. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
De vrijwilligers van het Fonds Aangepaste Vakanties organiseren regelmatig speciale uitjes. We houden u via de Rode Kruis website regelmatig op de hoogte van deze speciale uitjes.