Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Groningen Actueel Nieuws ​Leuk aanbod voor vrijwilligers: volg een cursus EHBO aan Baby’s en Kinderen met korting!​
1 december 2015 |

​Leuk aanbod voor vrijwilligers: volg een cursus EHBO aan Baby’s en Kinderen met korting!​

Het Rode Kruis district Groningen organiseert op de zaterdagochtenden 12 en 19 december een cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen in de stad Groningen en in Winschoten. Er is nog plek! Doe je mee, dan leer je o.a. een kind te reanimeren, eerste hulp te verlenen bij bewusteloosheid, een bloeding, een botbreuk, een brandwond, koortsstuipen, verslikking, vergiftiging of een vinger tussen de deur. 

Cursisten ontvangen gratis het boek EHBO aan Baby’s en Kinderen. De cursus duurt 8 uur en wordt gegeven op 12 en 19 december van 9.00 tot 13.00 uur. Deelname kost € 100,-. Rode Kruis vrijwilligers krijgen korting en kunnen meedoen voor slechts  € 75,-. Bij goed gevolg ontvang je een officieel EHBO-certificaat, dat eveneens wordt erkend voor gastouders.  Aanmelden kan via eerstehulpregionoord@redcross.nl  of via de site shop.rodekruis.nl

Handig om te weten: veel zorgverzekeraars vergoeden EHBO-cursussen geheel of gedeeltelijk. Dit verschilt per verzekeraar en per polis. 


Meer informatie is te vinden op shop.rodekruis.nl/vergoeding-zorgverzekering of op te vragen bij je eigen zorgverzekeraar.