Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Groningen Actueel Nieuws Medewerkers Rabobank doneren aan Rode Kruis
28 februari 2016 |

Medewerkers Rabobank doneren aan Rode Kruis

​NOORD-GRONINGEN – De medewerkers van Rabobank Noord-Groningen hebben tijdens hun kerstbijeenkomst een donatie gegeven aan het Rode Kruis.Ook wordt de opbrengst van de verkoop van overtollig meubilair aan dit goede doel geschonken. Met een totaalbedrag van ruim 3.000 euro mocht Frans Musters, directievoorzitter, namens de medewerkers de cheque afgelopen week 
overhandigen aan Yang Soo Kloosterhof van het Rode Kruis district Groningen.​Kloosterhof reageerde verheugd. “Wij zijn ontzettend blij met deze gift aan het Rode Kruis. De Rabobank Noord-Groningen draagt hierdoor direct bij aan onze doelstelling om mensen in nood te helpen. Maar ook om de zelfredzaamheid van mensen te versterken, en het respect en de hulpbereidheid te vergroten door middel van voorlichting. Ver weg en heel dichtbij. Wij zijn de medewerkers van Rabobank Noord-Groningen daarom veel dank verschuldigd voor hun bijdrage hieraan.”
 
Rabobank Noord-Groningen organiseerde in december voor haar medewerkers een kerstmarkt. Bij lokale ondernemers konden zij een eigen kerstpakket samenstellen. Ook was het mogelijk om een deel of het hele budget te schenken aan een goed doel. De medewerkers kozen dit jaar voor het Rode Kruis als goede doel. Door verhuizing en verbouwing binnen Rabobank Noord-Groningen is een deel van het inventaris overbodig geworden. Het overtollige meubilair is verkocht en de opbrengsthiervan is toegevoegd aan de gift tijdens de kerstmarkt.

Bron: www.noorderkrant.nl/nieuws/28505/medewerkers-rabobank-doneren-aan-rode-kruis

Artikel delen?