Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Groningen Actueel Nieuws Kort nieuws uit de #WelkomWinkels #Trots!
21 december 2015 |

Kort nieuws uit de #WelkomWinkels #Trots!

​Speciale dank aan; buurtbewoners van de Groningse Rivierenbuurt, Het ROC Noorderpoort, Kledingwinkel Leads Stadskanaal, Maartens College in Haren en de Gereformeerde Kerk Mussel!

 

​1. Tassen vol kleren van buurtbewoners van de Groningse Rivierenbuurt, via Rode Kruis, voor vluchtelingen in stad Groningen. 

rivierenbuurt2.JPG 

2. Het ROC Noorderpoort hield vorige week in de stad Groningen een inzameling van kleding voor WelkomWinkel Groningen. Er kwamen zakken vol kleding binnen. Het ROC toont zich zeer maatschappelijk betrokken bij lot vluchtelingen. Ook werd de bijeenkomst ‘Effectieve integratie van vluchtelingen’ georganiseerd. Die middag stond volledig in het teken van inburgering en integratie van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. 

ROC.JPG

3. Kledingwinkel Leads Stadskanaal schenkt via WelkomWinkel Rode Kruis sjaals, mutsen en oorwarmers voor vluchtelingen Ter Apel.

Leads.JPG

4.  Maartens College in Haren zamelde kleding in op vrijdag 18 december 2015. Dankzij jullie hulp kunnen we weer een aantal vluchtelingen helpen aan een kledingpakket. Bedankt!

st maartenscollege.JPG

kerk.JPG5. Gereformeerde Kerk Mussel brengt nieuw gekochte herenkleding maat S en M naar WelkomWinkel Ter Apel.