Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Groningen Actueel Nieuws 3FM Serious Request: Gastlessen en presentaties
23 november 2015 |

3FM Serious Request: Gastlessen en presentaties

Wil je je school, opleiding, bedrijf of vereniging betrekken bij 3FM Serious Request? Het Rode Kruis organiseert kosteloos gastlessen, colleges en presentaties op maat: voor scholen, opleidingen, bedrijven of verenigingen overal in Nederland. Groningen, doe je mee?

 


​Het Rode Kruis heeft ruim 100 getrainde promotievrijwilligers klaarstaan die op een interactieve manier voorlichting geven over 3FM Serious Request. Tijdens de gastles of presentatie komen verschillende onderwerpen aan bod: het thema van 3FM Serious Request 2015​, de geschiedenis van 3FM Serious Request, uitleg over het Rode Kruis, uitleg over de actie(week) en manieren om zelf in actie te komen voor 3FM Serious Request.  

Maatwerk

Onze gastlessen, gastcolleges en presentaties zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de aanvrager. De inhoud en vorm van de gastles of presentatie is afhankelijk van de doelgroep. In grote lijnen onderscheiden we de volgende groepen:

​Stille ramp 2015: The Next Generation

3FM Serious Request 2015 zet zich in voor de generatie van de toekomst in oorlog en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem.

Heb je een algemene vraag? Stel deze dan via 3FM@redcross.nl 

ser-request.jpg