Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Gorinchem Wat kunt u doen Word collectant

Word collectant

Word nu ook collectevrijwilliger!

Geef!

 
Geef aan de collectant! Als we ons werk ook in de toekomst willen blijven doen, hebben we voldoende geld nodig. Juist daarom is de collecteweek zo belangrijk. Hopelijk draagt u ook uw steentje bij als de collectant bij u voor de deur staat. U steunt daarmee ons internationale werk, maar ook mensen bij u in de buurt.
  
'Elke keer als ik collecteer, ben ik weer een ervaring rijker. Andere mensen helpen, staat voor mij gelijk aan ademhalen. Dat doe je gewoon, zonder erbij na te denken.'

Nationale collecteweek

Collectanten gevraagd! Van 9 juni tot en met 15 juni 2013 gaan duizenden enthousiaste en gemotiveerde collectanten langs de deuren voor Het Nederlandse Rode Kruis! Loopt u mee?
 

Helpt u mee?

Hebt u een paar uurtjes over? Word collectant van het Rode Kruis! Collecteren is een kleine moeite. En u kunt er veel mee betekenen voor het Rode Kruis. Van 9 tot en met 15 juni 2013 vindt de jaarlijkse collecte van het Rode Kruis plaats. We zoeken daarvoor onder andere nog collectanten. Helpt u mee?
 

Meer tijd?

Als u meer dan twee uurtjes van uw tijd kunt en wilt investeren, kunt u zich ook aanmelden als wijkcoördinator of collectecoördinator. Voor aanmelding kunt u een mailtje sturen naar rodekruisgorcum@gmail.com
​​