Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Gooi en Vechtstreek Dit doen we Eerste Hulp Praktische informatie

Praktische informatie

Inschrijven

Sinds kort kunt u zich via onze webshop inschrijven voor de cursussen: https://shop.rodekruis.nl/ In het linker menu kiest u voor de gewenste cursusvariant. Vervolgens kiest u voor een volledige of een herhalingscursus. Daarna kunt u zoeken op een cursus bij u in de buurt en deze in uw winkelwagen stoppen. Indien een cursus vol is, kunt u ons mailen om op de wachtlijst en/of interesselijst gezet te worden zodat u bericht ontvangt zodra er plek is en/of er nieuwe data zijn.

Betaling

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling in de webshop per mail. Hierin wordt uw betalingswijze bevestigd. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een mail van het Rode Kruis Amsterdam waarin praktische informatie (zoals parkeergelegenheid) wordt toegestuurd. Checkt u vooral met uw zorgverzekeraar of (een deel van) de kosten vergoed kunnen worden.

Heeft u binnen 5 werkdagen geen bericht van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op om er zeker van te zijn dat uw inschrijving goed bij ons is aangekomen. Uw inschrijving voor een cursus is definitief zodra het cursusbedrag bij ons is binnen gekomen
Betalen kan via iDeal of via een acceptgiro zoals aangegeven is in de webshop.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om dit na te vragen en te informeren waarmee u dient aan te tonen dat u de cursus heeft gevolgd. U vindt hier een overzicht van zorgverzekeraars die de cursus geheel of gedeeltelijk vergoeden.