Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Gooi en Vechtstreek Actueel Nieuws Kom woensdag 14 oktober naar de informatiebijeenkomst over ons vrijwilligerswerk
25 september 2015 |

Kom woensdag 14 oktober naar de informatiebijeenkomst over ons vrijwilligerswerk

Informatiebijeenkomst vrijwilligerswerk 14 oktober

Veel vluchtelingen komen naar ons land. Ook naar de Gooi en Vechtstreek. In dat kader zijn we op zoek naar vrijwillige hulpverleners bevolkingszorg, die ingezet kunnen worden om mensen op te vangen en te begeleiden.

Ook zoeken we acht vrijwilligers voor ons noodhulpteam. Dit team geeft medische hulp bij een grote ramp of calamiteit dicht bij huis, zoals een treinongeval of ernstig ongeluk. Ben je achttien jaar, sta je stevig in je schoenen, kun je in teamverband werken en ben je bereikbaar op het moment dat er hulp nodig is? Dan is dit misschien iets voor jou.

Daarnaast hebben we nog veel meer vacatures. Er zijn vacatures in het bestuur maar ook functies op het gebied van administratie, werving en selectie, collecte en voorlichting.

Wil je meer weten over ons vrijwilligerswerk en de mogelijkheden voor jou daarin?  Kom dan op woensdag 14 oktober van 19.30 tot 21.00 uur naar de informatiebijeenkomst over ons vrijwilligerswerk aan de Torenlaan 11b. Aanmelden of informatie opvragen kan via vrijwilligerswerkgooienvechtstreek@rodekruis.nl.