Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Winnaar kerstkaartenbudget bekend!
18 december 2014 |

Winnaar kerstkaartenbudget bekend!

Cheque 2014.jpgDe afgelopen weken kon via de website en de Facebookpagina van Waterweg Wonen gestemd worden voor het kerstkaartenbudget van € 1.500. Van de drie genomineerde goede doelen, kreeg het  Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord de meeste stemmen. De Vlaardingers gaven het Rode Kruis maar liefst 436 stemmen!  

Met name de laatste week was erg spannend. De Spring Foundation, die op de koppositie leek af te stevenen, kreeg er een grote concurrent bij. Uiteindelijk eindigde de Spring Foundation op de tweede plaats met slechts 16 stemmen verschil. Stichting Kledingbank Komt Wel Goed kreeg in totaal 63 stemmen en eindigde als derde.

Trotse winnaar 
Het Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord is zeer blij met het bedrag van € 1.500. Er is ook al een goede bestemming gevonden voor dit geldbedrag. Zo zijn onder meer de AED's van het Rode Kruis toe aan vervanging.  Een AED is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt voor het reanimeren van een persoon met een hartritme probleem en kan dus echt iemands leven redden. Directeur-bestuurder Harrie Bosch van Waterweg Wonen: “Wij willen met deze prijs onze verbondenheid met de Vlaardingse gemeenschap laten zien en onze waardering voor de stad en de vele vrijwilligers laten blijken. De prijs komt goed terecht.”