Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Wat bracht 2014 voor ons schip de Henry Dunant - 2015
29 januari 2015 |

Wat bracht 2014 voor ons schip de Henry Dunant - 2015

​​Het nieuwe jaar is al een paar weken bezig, maar dat belet ons niet terug te kijken op 2014. Ons vakantieschip de J. Henry Dunant had vorig jaar de wind financieel niet altijd mee en niet alle vaarweken waren volgeboekt, maar toch kunnen we ook positieve gebeurtenissen melden.
henry dunant.png
Open dagen 
Om te beginnen hebben er vijf open dagen plaatsgevonden, die boven verwachting goed bezocht zijn. De bezoekers waren enthousiast, wat ons nieuwe gasten en vrijwilligers heeft opgeleverd. Met dank aan de vrijwilligers die op de open dagen present waren en zich voor de volle 100% hebben ingezet! 

Mooie giften
Wij hebben ook een paar prachtige giften mogen ontvangen, onder andere 36 rolstoelen, 68 nieuwe bedden en een aantal brandstofmeters. De acties die hiervoor opgezet zijn, hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Als klap op de vuurpijl mocht ons schip in september als speciale gast aanwezig zijn bij de opening van het nieuwe bunker-/winkelschip van de Firma Slurink in Dordrecht. Als cadeau kregen wij 20.000 liter gasolie. Een prachtig geschenk en een bijzondere gebeurtenis. Zeker voor onze Vlaamse gasten van die week. Het leverde hen een extra mooie vaartocht op en aan de wal een prachtig zicht op het openingsfestijn.

Nieuwe collega's
Verder zijn er in de loop van 2014 ook wat personele veranderingen geweest, zowel in de binnendienst als bij de nautische dienst. Wij heten onze nieuwe collega’s van harte welkom en kijken uit naar een goede, fijne samenwerking!