Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Vrijwilligers gezocht! - 2014
20 november 2014 |

Vrijwilligers gezocht! - 2014

Van het Districtsbestuur:

Het districtsbestuur is blij te zien dat in de loop van dit jaar de afdelingsbesturen steeds completer worden. Vrijwilligers blijven zich aanmelden en leveren weer stof op voor veel positieve gesprekken.  
​En we merken dat deze bestuursleden hun beste beentje voorzetten. Het  Rode Kruis wordt verder  in hun afdeling  neergezet op de bestaande stevige fundamenten.  Dit motiveert ons heel erg om samen met deze vrijwilligers de taken op te pakken en hier gezamenlijk vorm aan te geven. Het geeft weer energie.

Maar er zijn nog wel enkele  vacatures – vooral op het gebied van Communicatie & Fondsenwerving en Zelfredzaamheid kunnen we nog de nodige ondersteuning bij de afdelingen gebruiken. En daarnaast vrijwilligers, die zich in willen zetten bij het Rode Kruis om  te  collecteren, te helpen bij ​evenementen,  te schrijven over activiteiten en evenementen etc.. Kortom:  er is nog genoeg  - en leuk - werk aan de winkel. 

Mocht u met ons mee willen doen en enkele uren in vrijwilligerswerk voor het Rode Kruis willen steken, neemt u dan gerust contact met ons op via Carine Mieras (cmieras@redcross.nl) of via 010 206 0622.