Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Stem nu voor het kerstkaartenbudget - 2014
12 december 2014 |

Stem nu voor het kerstkaartenbudget - 2014

Kerstkaartbudget 2014.jpg

De winterperiode staat weer voor de deur, binnenkort worden er weer kerstkaarten verzonden. Al een aantal jaren stuurt Waterweg Wonen geen kerstkaarten. Waterweg Wonen doet dit om zo een mooi bedrag te kunnen schenken aan een goed doel in Vlaardingen. In totaal is er € 1.500 beschikbaar. De afgelopen weken konden alle Vlaardingers een initiatief toesturen. Nu zijn er drie initiatieven geselecteerd en kan er gestemd worden!

De drie initiatieven: 
1. Spring Foundation 
2. St. Kledingbank komt wel goed
3. Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord    

Stemmen kan tot en met 14 december.  
Vlak voor de kerst wordt de winnaar bekend  gemaakt.  Wil je een stem uitbrengen? Dan kan dat via de Facebookpagina  van Waterweg Wonen (www.Facebook.com/WaterwegWonen) of stem Hier.

Selectie 
In totaal hebben 26 inwoners van Vlaardingen een initiatief toegestuurd. Het initiatief moest voldoen aan de volgende vooraf vastgestelde criteria: - Bestemd voor een grotere groep Vlaardingers - Het initiatief heeft in 2014 nog geen sponsorgeld van Waterweg Wonen ontvangen - Het initiatief heeft een maatschappelijk betrokken karakter - De winnaar van vorig jaar “Dierenasiel” is voor dit jaar uitgesloten van deelname.

Bron: http://www.waterwegwonen.nl/over-waterweg-wonen/nieuws/stem-nu-voor-het-kerstkaartenbudget/​​