Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Pop quiz voor Serious Request - 2014
16 december 2014 |

Pop quiz voor Serious Request - 2014

​Het Rode Kruis afdeling Goeree-Overflakkee organiseert samen met Restaurant Pannetjes op vrijdagavond 19 december vanaf 20.00 uur een Pop quiz voor 3 FM Serious Request. Om mee te kunnen doen betalen de deelnemers € 5,00 en dit, samen met een deel van de omzet dat Pannetjes 
doneert komt ten bate van de actie 3FM Serious Request. Dit jaar is het thema ”Handen af van onze meisjes” waarmee bedoelt wordt de meisjes en vrouwen die slachtoffer worden van (seksueel) geweld in conflict gebieden. Deelname aan de Pop quiz is voor iedereen mogelijk. De bedoeling is dat 
men teams vormt van 3 tot 5 deelnemers. Er zijn door Restaurant Pannetjes en het Rode Kruis ook nog mooie prijzen beschikbaar gesteld. De 1e prijs is een Pannetjes brunch voor het winnende team, de 2e  prijs is een gratis Rode Kruis reanimatiecursus voor het hele team en de 3e prijs is een fles bubbles.

Aanmelden kan op twee manieren: Per telefoon 0187 – 68 93 71 of via de facebook pagina van Pannetjes. Beide onder vermelding van “Deelname Pop quiz” en eventueel de teamnaam. De beide organisatoren hopen op een grote opkomst, zodat straks een mooi bedrag overgemaakt kan worden.

Waar: 
Restaurant Pannetjes 
Broekweg 14 
3253 XB  Ouddorp

Wanneer: Vrijdag 19 december vanaf 20.00 uur
Voor wie: Teams van 3 tot 5 deelnemers
Kosten: € 5,00 per deelnemer (gaat naar 3FM Serious Request)
​Aanmelden: Per telefoon 0187 68 93 71 of op de facebook pagina van Pannetjes. Beide onder ​vermelding van “Deelname Pop Quiz” en eventueel de naam van het team.