Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Nationale Rode Kruis Rally levert mooi bedrag op voor Prinses Margriet Fonds - 2015
10 oktober 2015 |

Nationale Rode Kruis Rally levert mooi bedrag op voor Prinses Margriet Fonds - 2015

​Voor de 16e keer werd zaterdag 5 september de nationale Rode Kruis Rally georganiseerd. De opbrengst van de Rally wordt voor de derde maal aangewend voor het Prinses Margriet Fonds. ​​

PM bij rally.jpgHare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet en voorzitter van het Rode Kruis Inge Brakman ontvingen uit handen van de heer Hoogsteder en de heer Hohner (voorzitter en penningmeester van de NRK Rally) een cheque van maar liefst € 90.000. Na de uitreiking van de cheque werd eveneens bekend gemaakt dat acteur Rutger Hauer zich als pionier wil gaan inzetten voor het Prinses Margriet Fonds. Wij zijn daar natuurlijk bijzonder verheugd over. 

Uiteraard kon de organisatie ook dit jaar week rekenen op de hulp van Rode Kruis vrijwilligers. Zij waren de gehele dag vertegenwoordigd voor diverse hand- en spandiensten.
pm en balkenende en hauer.jpg
Prinses Margriet Fonds
Dankzij de betrokkenheid van de Nationale Rode Kruis Rally kan het Prinses Margriet Fonds nog meer investeren in projecten en initiatieven van het Rode Kruis om de impact van rampen te verminderen. Wij kijken dan ook terug op regenachtige maar een zeer geslaagde dag. Veel dank aan alle betrokkenen van de Rode Kruis Rally voor jullie geweldige bijdrage!

Foto's: Pieter Troost