Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Nationale Rode Kruis Rally 2014
10 oktober 2014 |

Nationale Rode Kruis Rally 2014

​De vijftiende editie van de Nationale Rode Kruis Rally heeft maar liefst €100.000 opgeleverd. De opbrengst gaat dit jaar naar de projecten van het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds.

In totaal 174 equipes doorkruisten op zaterdag 6 september 2014 het prachtige Overijsselse landschap. Op landgoed Wegdam, waar de Nationale Rode Kruis Rally eindigde, mocht de voorzitter van het Rode Kruis uit handen van het rallybestuur  een cheque van maar liefst € 100.000,- in ontvangst nemen.​

Al sinds de eerste editie van de rally komt het volledige inschrijfgeld ten goede aan het Rode Kruis. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds.

Uitreiking cheque Rode Kruis Rally 2014.jpg 

Dankzij de Nationale Rode Kruis Rally is het Prinses Margriet Fonds in staat nog meer te investeren in projecten die mensen in risicogebieden voorbereiden op rampen en in projecten die helpen de impact van rampen te verminderen.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag, die mede dankzij de hand-en-spandiensten van Rode Kruis-vrijwilligers tot stand kwam.

Rode Kruis Rally wagen in actie 2014.jpg