Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Middagreisje Oostflakkee naar Berkenhof’s Tropical Zoo te Kwadendamme - 2014
9 oktober 2014 |

Middagreisje Oostflakkee naar Berkenhof’s Tropical Zoo te Kwadendamme - 2014

Kwadedamme 1.JPGKwadedamme 2.JPG

Op 19 september 2014 vertrokken 2 bussen richting Zeeland. Onze vrijwilligers waren er in geslaagd 85 ouderen uit Oude Tonge, Ooltgensplaat, Achthuizen en Den Bommel te interesseren voor deze middag. De nodige rollators  en enkele rolstoelen konden onderin de bus mee.

We gingen naar Berkenhof's Tropical Zoo te Kwadendamme. Na een mooie rit werden we ontvangen met koffie/thee en cake. Daarna konden we gaan genieten van alles wat er in de kassen te zien was.

Een groene tuin waar tropische planten, vlinders, vogels(o.a. een toekan), schildpadden en nog veel meer bijzondere dieren te zien zijn. Verder een expositie van fossielen van klein tot heel groot. Een verzameling die de eigenaar met de jaren bij elkaar heeft gebracht. Voor kinderen is er een soort speeltuin met water en zand. Ook voor ons leuk om te bekijken. Het was mooi weer en op het terras konden we daar van genieten. Na een goed verzorgde uitgebreide broodmaaltijd gingen we weer huiswaarts. Geholpen door de vrijwilligers stapten alle gasten weer in de bus. Veel enthousiaste reacties bewijzen de waarde van onze inspanning.

Kwadedamme 4.jpgKwadedamme 5.jpg