Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Gastlessen en presentaties door 100 vrijwilligers - 2015
19 oktober 2015 |

Gastlessen en presentaties door 100 vrijwilligers - 2015

​Dit jaar zijn er 101 vrijwilligers door heel Nederland actief om gastlessen en presentaties te geven over 3FM Serious Request. Daar zitten 70 nieuwe vrijwilligers bij; een mooie nieuwe aanwas bij een toch al geweldig team! ​

De nieuwe vrijwilligers hebben in september een training presentatietechnieken gekregen en samen met de anderen een thematraining van Merlijn Stoffels (woordvoerder Rode Kruis en afgelopen maand op reis geweest voor 3FMSR). 

Tot en met 18 december worden er vele gastlessen en presentatie aangevraagd door scholen, verenigingen en bedrijven, waar onze vrijwilligers dus voor in actie zullen komen. In 2014 hebben zij ruim 1500 gastlessen gegeven door heel Nederland. 

Ook interesse in een presentatie over 3FM Serious Request 2015 en het thema?
Wil jij met jouw afdeling ook een presentatie over 3FM Serious Request? Vul dan dit formulier in en één van onze vrijwilligers neemt zo snel mogelijk contact met je op.  

Update 3FM Serious Request gastlessen 
Op 1 oktober hebben we de mailing om gastlessen aan te vragen naar scholen verstuurd; binnen een aantal minuten waren de eerste aanvragen binnen. In totaal zijn er al ruim 750 gastlessen in heel Nederland aangevraagd. Lokale Fondsenwerving (Joanne Buning) informeert de afdelingen wanneer er een gastles / presentatie bij hen in de buurt wordt gegeven.