Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Goeree Overflakkee Actueel Nieuws Een kilometer zwemmen voor 3FM Serious Request, doe mee - 2015
31 augustus 2015 |

Een kilometer zwemmen voor 3FM Serious Request, doe mee - 2015

​Het duurt nog even, maar einde van het jaar staat Nederland - en specifiek Heerlen - weer in het teken van 3FM Serious Request. Vanuit het Verenigingskantoor wordt er elk jaar een sportieve challenge georganiseerd waarbij mensen zich inzetten door te wandelen of te fietsen en daarbij geld ophalen, dat dan natuurlijk naar Serious Request gaat. Dit jaar hebben we iets nieuws: we gaan zwemmen! En we zouden het geweldig vinden als jij meedoet!

​De Serious Challenge die we dit jaar organiseren is een zwemchallenge: met 250 zwemmers willen we 250 kilometer zwemmen, wat de afstand is tussen Haarlem - waar vorig jaar het Glazen Huis stond - en Heerlen, de stad waar dit jaar het evenement plaatsvindt. Iedere zwemmer legt dus één kilometer af (40 baantjes in een 25-meter bad of 20 in een 50-meter bad) en vraagt aan vrienden en familie of zij hem of haar willen sponsoren. Een minimum van 100 euro inleg per persoon is het idee. Geoefende zwemmers mogen natuurlijk meer zwemmen!

zwemmen.png
Serious Swimming
De details van de challenge die we tot nu toe weten, zijn als volgt:

  1. De challenge vindt plaats op dinsdag 22 december, in de kerstvakantie;
  2. We zullen gaan zwemmen in wedstrijdzwembad D'r Pool in Kerkrade; lekker dichtbij Heerlen zodat we aan het eind van de challenge met een mooie cheque richting de DJ's in het Glazen Huis kunnen gaan;
  3. Je zwemt dus in een 50-meter bad;
  4. Als je meezwemt, is het het leukst als je je gezin/vrienden/familie meebrengt. In het zwembad is genoeg vertier voor kinderen en er worden clinics en demonstraties georganiseerd. Het wordt een dag vol spektakel met voor ieder wat wils!

Geef je op!
Lijkt het je een mooie uitdaging om één (of meer) kilometer te zwemmen voor 3FM Serious Request en zie je het wel zitten om daar 100 euro voor bij elkaar gesponsord te krijgen? Geef je dan op! Stuur een mail naar seriousswimming@redcross.nl, waarin je het volgende vermeldt: je naam, mailadres, telefoonnummer, de afstand die je wilt zwemmen en hoe lang je daarover denkt te doen, en het streefbedrag dat je aan sponsorgeld minstens wilt binnenhalen. Heb je eerst nog even wat vragen? Ook die kun je stellen in een mail naar dat mailadres. 

Let's do some serious swimming!