Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Geleen e.o. Dit doen we Pinkpop Classic

Pinkpop Classic

​​​​​Pinkpop Classic 

Vrijwilligers van het Rode Kruis Westelijke Mijnstreek Zuid bezorgen Cliënten een overgetelijke dag!!

PinkClassic_1.jpgPinkClassic_2.jpg 

Pinkpop Rode Kruis en Pergamijn weer succesvol

Voor de tweede keer hebben een aantal cliënten van Pergamijn samen met begeleiders en vrijwilligers van het Rode Kruis afdeling WMZ een bezoek gebracht aan Pinkpop Classic.​

In het kader van regionale sociale projecten wordt jaarlijks de opbrengst van de Rode Kruis collecte beteed aan een of meerdere doelen uit de regio. Ook DSM sponserde dit jaar en er was voor iedereen een rugzak met inhoud.

​​Jan Smeets in Beeld

Dit jaar werden er Cliënten van Geleen, Nieuwstadt en Echt met koffie en vlaai welkom geheten in het Rode Kruis gebouw. Na een korte inleiding werd de hele groep met Rode Kruis busjes naar Landgraaf gebracht. Eenmaal op het Pinkpop terrein kwam de stemming er al snel in. Jack mocht zelfs met Jan Smeets op de foto.....
Er werd door alledeelnemers en vrijwilligers genoten van de mooie muziek en het prachige weer. Iedereen had zijn eigen favoriete groep. er werd gedanst en als het even mogelijk was, wilde iedereen zo dicht mogelij kbij het podium staan tijdens het optreden van zijn of haar favoriete groep. Het hoogtepunt voor iedereen was ongetwijfeld de afsluitende groep Toto. De meeste gasten konden vele nummer gewoon meezingen.
Moe en voldaan werd iedereen na afloop rond middernacht terug gebracht naar huis. De deelnemers waren heel tevreden, zeker getuige de opmerkingen: "volgend jaar willen we weer mee!!!"

PinkClassic_3.jpgPinkClassic_4.jpg