Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Geleen e.o. Dit doen we Eerste hulp Pinkpop

Pinkpop

Pinkpop 2013
 
Pinkpop is een evenement waar velen van ons elk jaar weer naar uitkijken. Voor velen is dit daadwerkelijk een feest waar je alles tegen komt en waar wij allen veel van leren. Alles komt voorbij, van blaren en complexe breuken tot teveel alcohol en vooral veel feestende mensen die met z’n allen een te gek feestje vieren.

Zo ook dit jaar. De stemming zat er al vroeg in dit jaar.

Hottub Pinkpop2013.jpg 

Voor ons begint pinkpop dus ook altijd een dag eerder. Er moet nog veel worden opgezet en klaar gemaakt om er voor te zorgen dat iedereen alles bij de hand heeft als de feestgangers binnen komen. Vanuit Geleen doen wij al jaren de alle Campings bezetten. Dat is elk jaar weer een uitdaging op zich.
Elk jaar hebben wij 4 campings waar wij 24 uur per dag aanwezig dienen te zijn. 

Pinkpop2013_002.jpg

Dit doen wij met zo’n slordige 30 man per 24 uur! Twee bussen en een auto en dit alles om een slordige 32.000 feestgangers te voorzien van EHBO.
Dit is elk jaar weer een uitdaging en elk jaar zijn we ook weer blij als het is afgelopen en zelf naar ons eigen bedje kunnen gaan om te gaan uitslapen.
Dit jaar was niet veel anders het waren weer 4 geweldige dagen waarbij we vooral veel feestgangers hebben gezien en mooie verhalen hebben mogen aanhoren van de mensen die bij ons op de posten zijn langs gekomen.

​​Met dank aan alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan deze succesvolle hulpverlening door onze afdeling 
Bron video: http://Pinkpop.nl http://vimeo.com/​