Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Geldermalsen Dit doen we...

Dit doen we...

Artikel delen?

E.H.B.O.

Welke cursussen worden door ons gegeven:

1.      Heeft u een geldig eerstehulpdiploma (EHBO) dan kunt u bij ons de herhalingslessen volgen om uw diploma geldig te houden. Deze worden gegeven in het 4e kwartaal en opvolgend het 1ste

 kwartaal op verschillende avonden en zelfs op de middag.

2.      Een beginnerscursus voor het complete Eerstehulpdiploma(10-12 avonden). Deze gaat alleen door bij voldoende deelname. Start begin oktober.

3.      Ook een cursus met alleen reanimatie en AED-bediener behoort tot de mogelijkheden. Duur 2 avonden.

4.      Hiernaast worden ook cursussen gegeven aan de hoogste groepen in het basisonderwijs.

De lessen worden normaliter gegeven in ons verenigingsgebouw gevestigd  op de van Limburg Stirumstraat 1a, 4191 GM te Geldermalsen. Lessen voor basisscholen worden ter plekke gegeven.

 

Evenementenhulp

Wij verzorgen momenteel hulpverlening bij grote evenementen zoals Appelpop in Tiel en De Rode Kruis Bloesemtocht en vele kleinere evenementen zoals sportdagen en uitstapjes met ouderen waar al dan niet een vergunning voor wordt gevraagd.

Onze mensen zijn hiervoor speciaal getraind waaronder het inschatten van risico's en hiermee om kunnen gaan. Denkt U hierbij aan ouderen, panieksituaties, agressie, ernstige gewonden, gebruik van alcohol en/of drugs etc.

Heeft U hulpverleners  nodig voor kleine of grote evenementen of heeft U zelf interesse hierin actief te zijn dan kunt U ons contacteren.​