Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Gelderland-Zuid Actueel Nieuws Afdeling Geldermalsen zoekt collectanten en vrijwilligers
5 juni 2014 |

Afdeling Geldermalsen zoekt collectanten en vrijwilligers

Het Verenigingsbestuur van het Nederlandse Rode Kruis heeft landelijk besloten om de districtsgrenzen van het Rode Kruis sinds 1 januari te laten samenvallen met de veiligheidsregio’s.

Dit betekent voor het Rode Kruis Geldermalsen dat de kernen Asperen en Heukelum, voorheen afdeling Leerdam en de dorpen Spijk en Vuren, voorheen afdeling Gorinchem, toegevoegd zijn aan onze afdeling. Door deze herindeling lopen de afdelingsgrenzen nagenoeg synchroon met de gemeentegrenzen van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.

De uitbreiding van onze afdeling houdt in dat wij ook daar verantwoordelijk zijn voor noodhulp en het ondersteunen van evenementen. Omdat het werkgebied vergroot is zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze organisatie.

Voor de Collecte week van 16 t/m 21 juni zijn we op zoek naar collectanten die in Asperen, Heukelum, Spijk en Vuren willen collecteren. De opbrengst van de collecte wordt volledig gebruikt voor lokale doelen.

 

Collectanten of nieuwe vrijwilligers kunnen contact opnemen met dhr. T. Looman, tel. 0345­572510 of t.looman1@kpnmail.nl.