Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Gelderland-Midden Wat kunt u doen

Wat kunt u doen

Wordt vrijwilliger:

Veel mensen kennen het Rode Kruis alleen van internationale acties. Maar ook in Nederland zijn elke dag honderden vrijwilligers van het Rode Kruis actief.  Het zijn niet alleen EHBO-ers  bij grote  evenementen zoals 4/5 mei viering in Wageningen, de herdenkingen van marketgarden in Ede of de Bridge to bridge loop in Arnhem.  Ook in en om huis en in je eigen buurt zijn we actief. Binnenkort kan je meer over de mogelijkheden lezen bij vrijwilligers. Wil je nu al meer weten mail dan met onze vrijwilligersmanager Pim van Asch paschvan@redcross.nl of vul een vrijwilligersaanmeldformulier in.

Doneer

Je kunt ons op verschillende manieren steunen. Bijvoorbeeld door donateur te worden, door een eenmalige gift te geven, een schenking, een legaat maar u kunt ons ook steunen met belastingvoordeel. En wat dacht u van een Fonds op Naam? 

Het Rode Kruis en bedrijven.

Als bedrijf een bijdrage leveren aan het werk van het Rode Kruis ? Help ons het verschil maken voor de meest kwetsbare mensen in binnen- of buitenland. Op districtsniveau kunt u ons helpen met sponsoring. Kijk bij onze sponsors voor ideeën op districtsniveau. Zoekt u naar een vorm van partnerschap kijk dan bij Rode Kruis en bedrijven

Jongeren

We zijn op zoek naar jongeren tussen de 18 en 30 jaar die zich voor het Rode Kruis in willen zetten. In Wageningen zijn studenten actief met een eigen activiteitenprogramma binnen de zogenoemde studentendesk.