Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Flevoland Actueel Nieuws Bijzondere vakanties
12 juni 2014 |

Bijzondere vakanties

Aanmeren in sfeervolle havenstadjes, slapen in een authentieke paardenstal en wandelen over het groene landgoed van een luxe herenhuis. Het Nederlandse Rode Kruis biedt Bijzondere Vakanties voor bijzondere gasten, die met onze extra zorg en aandacht verzekerd zijn van een onvergetelijke vakantie. Al meer dan 60 jaar.

Samenwerking
Sinds 2013 werkt het Rode Kruis intensief samen met twee andere organisaties: Stichting de Valkenberg en Stichting Groepshotel IJsselvliedt. Dankzij deze mooie samenwerkingen kan het Rode Kruis ook in 2014 de Bijzondere Vakanties in de speciale locaties voortzetten. Met net zo veel enthousiasme, aandacht en kwalitatieve zorg als in de afgelopen zestig jaar.

Stichting de Valkenberg, onderdeel van De Gouden Leeuw Groep, exploiteert sinds juli 2013 Hotel De Valkenberg en Hotel De Paardestal.

Stichting Groepshotel IJsselvliedt, een onderdeel van de PSDV, exploiteert vanaf 1 januari 2014 Hotel IJsselvliedt. 

Vakantieschip en vakantiehuizen
Onze 'Bijzondere Vakanties' vinden plaats op vier prachtige locaties:

• Het vakantieschip de J. Henry Dunant; heeft wisselende bestemmingen in de Nederlandse wateren.
• Hotel IJsselvliedt, een tweehonderd jaar oud herenhuis in Wezep;
• Hotel De Valkenberg, een landhuis in Rheden;
• Hotel De Paardestal, een kleine knusse locatie in Rheden

De accommodaties zijn voorzien van de nodige aanpassingen. Denk aan hoog/laagbedden, tilliften en aangepast sanitair. Ook als u zware of specialistische zorg nodig hebt bent u hier van harte welkom. In overleg kunnen we nagenoeg iedere zorg bieden die nodig is.