Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Enschede Zomers buffet voor alle Rode Kruis vrijwilligers

Zomers buffet voor alle Rode Kruis vrijwilligers

​Op vrijdagavond 26 juni was er ons jaarlijks buffet voor al onze vrijwilligers. Zoals in 2013 waren we te gast in Het Erve Kraesgenberg in Losser.  Het was een gezellige, geslaagde avond met mooi zomers weer.

Onze voorzitter, Cor Kok, opende het warm en koud buffet met een toespraak voor de vrijwilligers.

Dankzij de inzet van onze mensen is het een fantastisch jaar geworden dat bol stond van de activiteiten rondom  het 100 jarig bestaan, zoals de receptie en de Red Cross Challenge.

Na een moeizame start bij de organisatie van de collecte, door een tekort aan collectanten, is het uiteindelijk toch nog goed gekomen en hebben we een bedrag van €15.500,00 ingezameld. Dit is €1600,00 meer dan vorig jaar. Met grote dank aan Erik Koning, onze collectecoördinator.

Dankzij de gemeente hebben we weer subsidie gekregen voor de SAMENDOEN-DAG, zodat we er wederom een geslaagde dag van kunnen maken in november  van dit jaar.

We hebben bewezen dat we met goede samenwerking bergen kunnen verzetten en we hebben jullie hard nodig om alle geplande activiteiten tot een succes te maken!

We organiseren allerlei evenementen, van kledingbeurzen tot aan handwerken. Dit alles zodat wij de hulpbehoevende medemens  zo goed mogelijk kunnen helpen. Dit doen wij onder andere  door EHBO lessen aan te bieden en de zelfredzaamheid van ouderen vergroten door bijvoorbeeld workshops te geven gericht op hoe te handelen in geval van nood. Afgelopen jaar was een succes en ik wens jullie een smakelijk buffet toe en een hele fijne zomer!

Cor Kok​​